SuImi ndaj Berishës, Lulzim Basha del me shpejtësi me reagimin e fortë: Zoti e …

Lulzim Basha ka reaguar në lidhje me dh unë n fizike ndaj kreut të PD-së Sali Berisha,

i cili u go dit sot gjatë pr0 testës me grusht nga një person.

Lulzim Basha në Twitter: Dë noj ashpërsisht suImin fizik ndaj z. Berisha.

Kjo ngjarje duhet të hetohet dhe të zbardhet plotësisht. Dh un a nuk mund të jetë kurrë zgjidhje.

Ajo është vetëm tregues i një vendi pa zgjedhje të lira, pa drejtësi, pa demokraci funksionale dhe me korrupsion të pandëshkuar.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *