Nga jashtë Duket e vjetër shumë , por do habiteni se si është kjo shtëpi nga brenda

Nga jashtë Duket e vjetër shumë , por do habiteni se si është kjo shtëpi nga brenda

Kjo shtëpi në brigjet e Cornwall-it, në Britaninë e Madhe, është ndërtuar në vitin 1680. Ajo duket e vogël nga jashtë, pak si e zymtë (shtëpi fshati) dhe madje si e papërshtatshme për të jetuar në të. Dikush mund të mendojë edhe për tavane të uulët, dritare të vogla dhe mure të trasha guri.

Por një çift i ri e bleu atë dhe pas disa rregullimeve e kthyen atë në një shtëpi moderne, komode, ku ata kanë të gjitha ato për të cilat kanë nevojë.. Me t’i lëshuar një sy, jo vetëm që duket të jetë mjaft komode, por edhe të gjitha orenditë jaanë për shtaatur për mrekulli, secila në vendin e vet. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

Shiko fotot: