Në Vetëm 7 Ditë Rrudhat do të “Zhduken”: Kremi Shtëpiak Me 4 Përbërës Është Bërë Hiit Për Femrat! (RECETA)?!

 

Në Vetëm 7 Ditë Rrudhat do të “Zhduken”: Kremi Shtëpiak Me 4 Përbërës Është Bërë Hiit Për Femrat! (RECETA)?!

 

Në Vetë 7 Ditë Rrudhat Zhduken: Kremi Shtëpiak Me 4 Përbërës Është Bërë Hiit Për Femrat! (RECETA)?!Përparësia e kremit të këtillë është se përbërësit janë plotësisht natyralë dhe të sigurt dhe të përshtatshëm për të gjithë tipat e lëkurës.
Rrudhat janë dukuri e pashmangshme te secili person, ndërsa kremi i mëpposhttëm largon rrudhat, zbut, tërheq dhe shtrëngon lëkurën tuaj.
Përbërësit:

a) 1 lugë vaj bademi apo ulliri
b) 1 të kuq të vezës
c) 1 lugë mjaltë
d) 2 lugë vazelinë
Përgatitja:

Zbuteeni vazelinën me ndihmën e avullit të ujit. Ky procees do të zgjasë disa minuta. Pastaj në të shtoni përbërësit e tjerë.Të gjitha përzieni mirë derisa të bëhet masë homogjene dhe kremi juaj është gati!Mund ta ruani në kuti të ndonjë kremi të vjetër.Lyeni lëkurën lehtë duke i bërë masazh. Pas 30 minutave mund ta hiqni kremin me faculetë të njomur.
Vërejtje: Nevojitet më shumë se një orë që kremi të absorbohet në lëkurë, andaj lyeni fytyrën së paku dy orë para se të shkoni në gjumë. Ruajeni kremin në frigorifer.