Hoxhe Ahmed Kalaja: Fito 1 milion sevape sa herë që e thua këtë fjalë..?!

Hoxhe Ahmed Kalaja: Fito 1 milion sevape sa herë që e thua këtë fjalë..?!

 

1 milion sevape sa herë që i thua këto fjalë!Hoxhë Ahmed Altin Kalaja i lindur në Tiranë më prill 1977, pasi e përfundoi shkollën fillore dhe tetëvjeçare në vendlindje, u end mbi

 

10 vite duke studiuar për fenë Islame në Medresenë e Tiranës pastaj në Damask të Sirise (93-97) dhe përfundoi studimet e larta në Universitetin e Medinës në degën e jurisprudencës Islame (Drejtësi).

Për të vazhduar kështu me afro 20 vite të tjera pune, nga data e kthimit te tij nga studimet në gusht të 2001,

 

krahas asaj të një 5-6 vjeçarje me pare thenë ndryshe afersisht dy dekada e gjysëm angazhim në fe edhe në thirrjen islame (dauah si edhe në përhapje të fesë Islame brenda vendit po edhe në të gjitha trevat shqiptare. 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *