Një recetë origjinale për një kurë për infertilitetin, bakteret nee lukth, hemorroide dhe sëmundjet e zorrëve.Fiqtë dihet se janë përdorur më shumë se një mijë vjet më parë, por për arsye të panjohura ato janë më pak të neglizhuara në dietë...