Asnjëher Mos ngurro, cfarë do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje

Asnjëher Mos ngurro, cfarë do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje

Instant

Islam

Mos ngurro cfare do sëmundje që ke, lute Allahu mee këtë lutje

Mos ngurro cfare do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje

“Es-elu Allahe el Adhim, rabbel-arshi el adhim en jeshfijni.”
“I lutem Allahut të Madhërishëm, Zotit të Arshit (Fronit) madhështor, të më shërojë!”

(E përsërit shpesh).

Thuaje kete lutje me dhjetera here ose me qindra here me perkuushtim ,zemer e bindje dhe sherimi do vjen me lejen e Zotit te Madh.

Drejtohu atij qe ka krijuar semundjen dhe ilacin.